Мамология

Медицински център Медик Едно осигурява вече и консултации тип ВТОРО МНЕНИЕ и по отношение на оперативното лечение на гърдите. Ранна диагностика чрез Ехомамография, както и използване на ДОПЛЕР ЕХОМАМОГРАФИЯ на млечната жлеза за прецизиране на лезиите. Планово проследяване и плануване на профилактичните прегледи на млечната жлеза при жени по индивидуален план. Консултации с оглед поставянето на гръдни импланти и силиконови протези по време и след оперативно лечение на рака на млечната жлеза. При необходимост извършване на КОР /TRU-CUT/ - биопсия на млечната жлеза и плануване на различни по обем операции, включително и реконструктивни, според диагностичната и лечебната индивидуална програма на пациента.

Д-р Красимир Шопов

Д-р Красимир Шопов

 

Интереси в диагностиката и хирургията на млечната жлеза. Кор биопсия /TRU_CUT/ на млечната жлеза. Органосъхраняващи, Онкопластични и Реконструктивни операции на млечната жлеза включително и с поставяне на протези/силиконови импланти/ след онкологична хирургия нa млечната жлеза.

Ехографска диагностика на коремни органи и на млечна жлеза. Доплерова ехографска диагностика.

Ехографска диагностика на щитовидна жлеза и повърхностни структури, както и доплерова диагностика на съдове артерии и вени на горните и долните крайници.

  • Цената на прегледа е 80 лева.
  • Ехография 60 лв.
  • Преглед с ехография е 140 лв.
  • Манипулации и оперативни интервенции се заплащат по ценоразписа на Медицинския център.
Работно време: 
Понеделник:
14:00-17:00
Сряда:
14:00-17:00
Четвъртък:
14:00-17:00
Петък:
14:00-17:00
Събота:
14:00-17:00
Currently open!
Currently closed
Phone: 
+359 899 967 703